Bij Bakkerij Dikke Mik worden de producten dagvers gemaakt in de eigen bakkerij. Hiervoor worden de beste grondstoffen en ingredienten gebruikt. We maken hiervan een breed assortiment varierend van broden tot appelflappen en van rozijnenbol tot herfstplaatcake.

Wilt u graag meer weten over een product, dan helpen onze winkeldames u graag? Ook voor bestellingen kunt u bij onze winkeldames terecht ofwel in de winkel, ofwel via een telefoontje.

Groot brood

Wie vindt het niet lekker om zijn dag te beginnen met een lekker sneetje brood? Het is niet alleen lekker maar ook heel voedzaam. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment broden, van bruin tot wit en van vikorn tot Hollands grof. Wilt u eens iets anders? Vraag dan eens naar onze desem en spelt broden.

Klein brood

Voor een lekker zacht wit puntje of een meergranen puntje, maar ook voor een kampioentje of een Italiaanse bol kunt u bij ons terecht. Wij hebben zowel in harde en zachtje broodjes een ruim aanbod. Zo zijn onze witte bolletjes perfect voor een lekker broodje hamburger.

Zoete snacks

Heeft u lekker trek? Dan kunt u in ons ruime assortiment vast iets vinden om deze mee te stillen. Bij ons kunt u gaan voor een lekkere appelflap, maar ook voor verschillende koeken en caken. Omdat de herfstplaatcake zo lekker gevonden wordt, is die er het hele jaar door!

Hartige snacks

Heeft u wel trek, maar geen zin in iets zoets? Ook dan hebben wij een ruim aanbod. Onze worstenbroodjes worden alom geprezen door onze klanten. Maar ook de ham kaas croissants vallen goed in de smaak. Wilt u eens iets anders, probeer dan ons kaas uien broodje of ons ragout broodje.

Desem

Desem hebben wij in allerlei varianten, zowel desembrood als stokbrood en broodjes. Met het robuuste uiterlijk, knapperige korst en karakteristieke smaak is desembrood ook de lieveling van Richard zelf. U maakt desembrood nog lekkerder door het van tevoren 5 minuten op 180°C in de oven te doen.

De Top 5

Onze top 5 bestaat uit:
  • Worstenbrood
  • Ham kaas croissant
  • Appelflappen
  • Vollerkoren
  • Woudkorn meergranen